Här stannar vi i det blå – resedagbok


Väl framme i Dubai och en hetta på 40+ grader klockan 9 på morgonen så var det självklara målet POOLEN så fort det bara gick.

Av erfarenhet av tidigare resor så hade jag packat badkläderna i en egen liten påse och plockade snabbt fram den på hotellet och så bar det av mot poolen och dess svalkande blåavatten!

Guuuud vad skönt det var!!!!!!!!!

Fick beställa en flaska vatten och skrattade gott när det visade sig att en vattenflaska som kostar 5 kr i affären gick på 60kr!
Men då fick vi ju den i ishink 😉
Och svalkade gott gjorde den verkligen!

Här stannade vi länge och vi hade väl igentligen inte behövt något hotellrum för här tillbringade vi morgon och kväll då solen mitt på dagen brände sönder en ljushyad mamma ,men barnen bara njöt!

Fortsättningföljer med bla delfinbad 🙂

Hoppas er söndag börjar bra där ute i landet!

Vi har lite roligheter på gång utanför med Lundbydagen och Nostalgimässa alldeles runt hörnet så där kommer vi vara under förmiddagen.

Annonser

3 comments on “Här stannar vi i det blå – resedagbok

  1. Jag var i Dubai själv (på tjänsteresa) i 2006 och tyckte verkligen att det var fascinerande.hade verkligen önskat att intresset för landet, att semestra i, hade varit större för jag hade gärna rest dit på bekväm charter (motsvarande avstånd Kanarieöarna) och slippa mellanlandning. Dubai erbjöds som charterresmål till hösten/vintern 06-07 men lades ner innan säsongen börjat pg a låg efterfrågan. Det är ju mycket dyrare att semestra där än på Kanarieöarna, det kanske påverkade …
    😦
    Å andra sidan är det mycket mer värdesäkert.

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s