Snöbollskrig utan snö?

Åter lördag och helg men inte vilken helg som helst. Det är ju sista helgen innan jul och här skall julbakas så det är färdigt till julens ledighet. För ledig tänker jag vara i år och bara njuta med familjen och ta dagen som den kommer.

Veckan har gått i ett och vi har hunnit med en hel del aktiviteter även om Göteborgs vädret ställt till det för mina planer i barnens aktivitetskalender.

Vi skulle ha åkt skridskor på Heden, gått på julmarknad och åkt häst och släde men inte blev det något av det då blåsten hållt oss i sin makt.

Men tur är väl att vi bor i en storstad där det erbjuds mängder av inomhus aktiviteter för stora som små.

Barnen har fått åka skridskor, kastat snöbollar, dansat och varit jätte nöjda då de älskar att spela tvspel och det i Nordstan varit uppställt en massa Xbox 360 som de har fått spela på.

Barnen har även fått träffa tomten

Men den absoluta höjdpunkten var ändå för barnen att stå några steg ifrån Eric Saade med en glasruta emellan när han besökte Musikhjälpens byggnad på Gustavs Adolfstorg.

Passade även på att skänka en slant till Musikhjälpen och deras kamp om att tjejer skall få gå i skolan.

Det som barnen tar som en självklarhet och dottern förstod inte riktgt resonemanget att inte alla flickor har rätt till skolgång  ute i världen så det var nyttigt att ta upp det här och att barnen fick känna att de kunde bidra med en slant för att göra en skillnad.

Göteborg är julpyntat men julkänslan är som borta med vinden.

Vackert är i allafall Göteborgshjulet som lyser upp så fint på kvällarna.

Vi har haft en fullspäckad vecka och nu gör vi ett sista ryck denna helgen sedan är det bara att plocka fram julmaten och duka upp till julfirandet.

Hoppas ni har en skön lördag där ute i julruschen.

 

 

 

Annonser

One comment on “Snöbollskrig utan snö?

  1. Så härligt det ser ut , det där är fördelen med att bo i en stor stad , massor att göra , hoppas ditt bak blir lyckat och att ni får en skön helg , kramar ifrån ett dyblött Öland….kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s