En kram till alla barn.

Fredagen började med en bamsekram av Vilma ifrån maxkot som är en av många maskotar som kan hyras för tex barnkalas eller kramogram.

Ett annat kramigt projekt maxkot startat är En kram till alla barn. Mer om det kan du läsa här.

En kram till alla barn

Maxkot har startat en sida på facebook som heter ”En kram till alla barn”.
Egentligen är det mer än bara en sida, det är ett projekt vi startat till förmån för barn.

Varför? – Jo, när våra maskotar är ute på olika uppdrag så träffar de många barn. Barnen blir så glada över att träffa en stor och go maskot att de ofta springer fram och vill ha en bamsekram.

Vi startade sidan för att hylla alla våra små vänner som alltid visar så mycket värme och glädje. Vi vill vi visa barnen att vi uppskattar och tycker om dem massvis tillbaka. Vi vet att det finns många andra där ute som också tycker om och uppskattar barn. Alla ni får också chansen att visa det genom att gilla sidan och bidra till en kram.

Så här enkelt funkar det – Du behöver bara gå in på facebook sidan ”En kram till alla barn” och klicka på gilla-knappen. På det viset är du med och bidrar med en kram.

Så här går det till – För var 100:e person som gillar sidan åker en av våra maskotar ut och kramar barn. Vi väljer t.ex. sjukhus, skola, idrottsklubb, barnhem med mera. Kom gärna med förslag och önskemål!

Visst vore det väl kul om vi blir riktigt många – Tänk så glada barnen blir när vi berättar om alla som tycker om dem. Då vi finns till i Göteborg så börjar vi kramandet där och kramar oss sedan vidare till andra städer.

På facebook sidan kan du följa maskotarna, se bilder och hitta information om vart de ska åka. Du kan ställa frågor och prata om allt som rör ” En kram till alla barn”.

 

Så varför inte börja lördagen med att ge en kram till alla barn och glädja fler barn runt om i landet man inte kan krama själv men ändå bidra till det. Brukar säga till barnen , en kram säger mer än tusen ord! 

Önskar er alla en kramgo start på lördagen där ute.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s