Det gick uppför och nerför hela helgen.

Påskhelgen började med en snabbpackning på torsdagsnatten, en internetbokning (krånglade som vanligt mitt i natten, men löste sig tillslut efter många om och men.)  En tidig uppstigning ( eller hann jag ens lägga mig?)  på långfredagen och en båtresa till Danmark som sedan fortsatte med bil på land tills vi checkade in på Lalandia och Legoland för en rolig helg.

Legoland  Påsken 2012.

På med mössor och vantar sedan var det bara att hålla sig varm genom att hålla igång på Legoland i sju timmar vilket visade sig vara mycket lätt.

Morgonen började inomhus med en ubåtsfärd till Atlantis och dess gömda skatter.

Killarna fick ett oförglömligt möte med jätte krabbor och det är tur att de inte är denna storlek på dem vi fångar ifrån bryggorna.

Här flydde killarna ut ur sin lilla glaskupa och tog det säkra före det osäkra och höll sig sedan en bra bit ifrån krabborna.

 

Solen tittade fram och värmde oss, så resten av dagen spenderades utomhus i  karuseller och bergodalbanor  till vi inte visste om vi hade fötterna upp eller ner.  Tur för mig och maken att åkattraktionerna inte är av det värsta slaget.

Iår fick äntligen dottern ta sitt körkort på Legolandsbilskola och lika glad som hon var lika arga/ledsna var killarna som ännu inte är sju år. Men tillslut fick vi alla som tittade på oss ett gott skratt när barnen i sina bilar skulle hålla redo på gas/broms,vilken sida av vägen de skulle köra på samtidigt som de skulle ha koll på stoppljusen i korsningarna.

 En glad tjej som klarat körkortet!

Ett sista vattenpause innan vi gick hem till vår stuga på Lalandia.

Hej då Legoland för denna gången!

Vi hyrde en stuga på Lalandia under helgen och efter en heldag på Legoland sjönk vi ner i soffan med lite påskgodis och gott att dricka.

Söndagsmorgonen började tidigt och vid 10tiden var vi på Lalandia och badade i flera timmar tills barnen nästan gungade sig till sömns i vågbassängen.

Vi åt en god middag och eftermiddagen/kvällen lekte barnen för fullt i Monkey Tonky Land och hoppade studsmatta tills de stupade i säng.

Måndagen innebar hemresa men inte mindre lek för det.  Stena Danica bjöd på Nicke Nyfiken Show och ett stort lekrum så timmarna till sjöss gick fort.

En härlig helg på alla sätt och vis trotts en helt oplanerad resa som ordnades i sista minuten , men åker man till Legoland och Lalandia så är det inga problem att fylla dagarna med olika aktiviteter.

Annonser

6 comments on “Det gick uppför och nerför hela helgen.

 1. Jag tog Noah till Legoland när vi åkte hem för några år sedan och han pratar fortfarande om det. Vi hade så roligt där. Kul att se hur mysigt ni hade det tillsammans!

  Kram

 2. Ja, barnen älskar allt man kan göra där. Men i år höll vi oss borta från vattenlekarna utomhus för det var så kallt. En härlig Påsk helg som gick för fort. Kram

 3. Åh så mysigt! Vi var ju på Legoland i Florida – mysigt och väldigt lagom stort.
  Men Lalandia har vi aldrig provat. Inser att det måste vi äbdra på….
  Kram Mia

  • Ja, det är helt klart värt ett besök och att åka innan högsäsong är verkligen att rekomendera.
   Förra påsken fick vi en kanon helg med värme och vattenlek , men i år hoppade vi över den delen för det var fruktansvärt kallt. Så att bada i Lalandia dagen efter med tropiskvärme var helt underbart.
   Bilderna ifrån ert besök i Florida har varit helt underbara, längtar dit 🙂 Kram

 4. Legoland! Åh, vad härligt. Vi har bara varit där under högsäsong! Barnen vill gärna dit igen.
  Ni måste haft en helt underbar påskhelg! Rolig också! Kram

  • Ja, att åka vid påsk har visat sig vara perfekt för det är inte så mycket folk som man kan tänka sig att det är vid högsäsong och att kombinera med bad i Lalandia är ett stort plus.
   Ibland kan det oplanerade resorna bli det bästa 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s