En bild säger mer än tusen ord…

Årets julfirande var precis på gränsen att få tillbringas i sängen då 5av5 hostat och snörvlat ikapp här hemma men som ett julmirakel var vi alla feberfria på julaftonsmorgonen.

Med en stämma av hesaste wiskhyrösten så blev det ingen julsång ifrån mig i år och inga julkramar eller pussar under misteln heller men barnens lycka över att vi kunde fira jul med släkten först hos mormor och morfar och sedan hos makens syster med familj var överväldigande.

20121226-120633.jpg

En bild säger mer än tusen ord och barnens lycka över att få fira jul med nära och kära lös i deras ögon och glada ansikten hela julafton.

20121226-120949.jpg

Hos mormor och morfar började vi dagen med traditionell svensk och finsk julmat och sedan avslutade vi julaftonskvällen framför brasan med en skål risgrynsgröt och en skål saffransrisgrynsgröt hos makens syster och knöt ihop alla våra jultraditioner ifrån Sverige, Finland och Iran bara sådär naturligt och härlig som vår släkt är.

Julen kändes extra speciell då det var så nära att vi inte kunde vara med och dela den med nära och kära .

Juldagen tillbringades hemma i soffan med legobygge, spel och mys och barn som tog sig små tupplurar mellan varven då helikopter batterier laddades och hostattacker avlöste varandra för att fira jul tog på krafterna men det var det så väl värt.

Vi fortsätter vila och mysa denna julhelgen .

Önskar er alla en fin fortsättning .

Annonser

One comment on “En bild säger mer än tusen ord…

  1. Förstår precis vad du menar. Vi kände ungefär detsamma. Att bara få vara med, även om man inte orkar helt fullt ut…lovely! Hoppas ni mår bättre idag….Kram Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s