Varvar ner inför kvällens event.

Sitter här i köket med balkongdörren på vid gavel och njuter av lugnet.

Barnen är mätta efter ett gott mellanmål och sitter och spelar spel.

Det är då jag passar på att ta mig en stund för mig själv och varvar ner efter dagens sysslor.

image

Vinden svalkar och kaffet värmer insidan.
Inte ofta jag dricker kaffe men skall jag hålla mig alert under kvällens event så sitter en kopp kaffe fint.

Ikväll blir det Lorensbergs teatern och eventet Express Yourself som gästar Göteborg.

image

EXPRESS YOURSELF! 4goodkväll GÖTEBORG 2013

Kom på 4goodkväll med tre sprakande eldsjälar! Känner du att du har mer att ge till världen? Följer du andra eller leder du dig själv?  Kom, skratta, lyssna och dansa in livet och ge dig hän åt tre riktiga powerhouses. Lär dig ta plats och marknadsföra dig själv bättre av världens bästa Mia Törnblom. Inspireras av Sarah Dawn Finer som lämnat alla komfortzoner. Nu imponerar hon inte bara med sin ljuvliga sång utan även som programledare i Melodifestivalen och som komiker. Du får också pepp till att lysa starkare av skönhetsexperten och coola discodrottningen Kayo, som vägrat hamna i något fack och alltid vågat testa på nya saker. 

Vi på 4good tycker att Sarah Dawn Finer är en riktig guldtjej! Förutom hennes sköna personlighet visar det sig även i konkreta sammanhang som när svenskarna handlar musik. Ja, hon har definitivt en av Sveriges bästa röster och redan debutalbumet sålde guld, liksom hitsingeln I Remember Love. Låten blev också 2007 års mest spelade svenska låt på radio! Med skivan Moving On sålde hon…ja, också guld. Sarah personifierar artisten som gjort ”allt”. Förutom skönsången har vi tagit henne till våra hjärtan som avslappnad och proffsig programledare i Melodifestivalen. Vi har också skrattat åt hennes galna karaktär Lynda Woodruff i samma program, sett henne i musikaler, på konsertturnéer och i otaliga tv-program. Från och med den 1 mars 2014 gör hon huvudrollen Sally Bowles i musikalen Cabaret på Uppsala stadsteater. Och det kommer hon göra hur bra som helst! Talangen är stor liksom viljan att utvecklas. Hennes liv och föreläsning handlar om att våga, vilja och göra. Om en längtan efter att lysa klarare – och om att lyckas med det!

Härliga Mia Törnblom – det är klart att du vet vem hon är! För femton år sedan höll hon sin första föreläsning om vikten av att ha en god självkänsla och sen dess var ingenting sig likt. Inte för henne, som påbörjade en karriär av sällan skådat slag, och inte för oss svenskar som helt plötsligt fick bekanta oss med begreppet Självkänsla. Sedan dess har Mia skrivit åtta böcker och hållit hundratals kurser, föreläsningar och utbildningar i ämnet personlig utveckling. Hennes böcker har tillsammans sålt i miljoner exemplar och idag driver hon en framgångsrik verksamhet baserad på hennes egenutvecklade metod. Mia tål alltid att lyssnas på – hon har ett kärnbudskap som aldrig går ut tiden. Under den här 4goodkvällen fokuserar hon på personlig marknadsföring! Vi kommer att få coaching från en av Sveriges bästa vägledare hur vi kan bli tydligare med vilka vi är och på att uttrycka vad vi vill. Kort sagt bli så väldigt mycket bättre på att Express Ourselves! Vi kan inte vänta – välkommen Mia Törnblom.

Oh ja, hon har garanterat fått våra svenska kroppar att gunga, många gånger under sin karriär. Som den glittrande discodrottning Kayo är lyckades hon rätt bra senast med gruppen Afro-dite i Melodifestivalen. Men resan började på 80-talet med Freestyle – minns ni?? Det gör vi 😉 Efter Freestyle jobbade hon som bakgrundssångerska och professionell dansare under flera år – japp, hon är klassiskt utbildad balletdansös. En egen artistkarriär tog vid och hon släppte flera album under 90-talet, bland annat ett soul-pop album med låtar av Orup. Sedan gjorde TV-världen sitt intåg och vi fick se henne leda Fångarna på fortet med Gunde och som programledare i TV4s Förkväll. Efter mer än 30 år i artist-och mediabranschen hoppade hon på ett nytt spår. Som artist hade hon haft förmånen att arbeta med några av branschens största inom make-up och skönhet – och området lockade. Så 2007 utbildade hon sig till Hud & Spa terapeut. Idag jobbar hon med inre och yttre skönhet, gästspelar som dj, är delägare i en nattklubb och turnerar med Cotton club och Afro-dite. Yeah! Att vara öppen, att våga hoppa på eller av – det är väsentligt i Kayos liv. Under kvällen får vi ta del av hennes brokiga historia och inspireras av hennes starka vilja, mod och äkta dansglädje

(Text: 4good.se)

Med andra ord en härlig kväll att se fram emot.

Nu tog min lilla stund för mig själv slut då minstingen kom springandes med blodet forsande ifrån näsan och snabbt förflyttade vi oss till badrummet.

Det är tvära kast att vara hemmamamma 24/7 . Allt ingår!

Nu är minstingen ren och gosehunden i tvättmaskin , blodet stoppat och jag varvar ner igen.

Mys i soffan innan svärmor tar över kvällsmyset på hemmaplan medan jag hoppar i finstövlarna och ger mig ut på event.

Önskar er alla en skön tisdagskväll.

Annonser

2 comments on “Varvar ner inför kvällens event.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s