Mariettes tre små kockar som rockar lucka 6.

image

Nutella fudge toppade med polka kross.

Det här använde vi:

1,5 dl socker

1,5 dl ljus sirap

1,5 dl grädde

50 g smör

2 msk kakao

1 tsk vaniljsocker

1 dl nutella

image

 Så här gjorde vi:

Koka upp alla ingredienser utan nutella i en tjockbottnad kastrull och låt småkoka i 20-30 min ungefär.
Tag av kastrullen ifrån plattan och rör ner nutella så att den smälter och att det blir en jämn smet.
Häll upp i en bakpappersklädd bakform.

image

Låt kallna och skär sedan i bitar.
Förvara fudgen i kylen där den klarar sig runt en vecka.

image

Vi rullade även några av våra fudge bitar (då vår blev lite för mjuk denna gången men super god)

image

                    Julgodis är gott!

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s