Mariettes tre små kockar som rockar lucka 14.

image

Julig Hallonpannacotta paj med vit choklad.

image

Det här använde vi:

Botten:
12 st digestivekex
75 g Smör
1 tsk kanel

Fyllning:
3 st gelatinblad
2 1⁄2 dl vispgrädde
500 g Kesella® kvarg hallon
3 dl hallon
100 g vitchoklad.
Riven vit och mörk choklad till garnering.

image

Så här gjorde vi:

Mixa kex, smör och kanel.
Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt stå i kyl ca 15 min.

Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min.
Koka upp grädden.
Rör ner gelatinbladen och sedan den vita chokladen.
Låt grädden svalna något.
Blanda grädde och kvarg.
Häll det i formen.
Låt stå i kyl minst 3 tim.
Garnera med hallon, riven vit och mörk choklad.

image

image

Annonser

One comment on “Mariettes tre små kockar som rockar lucka 14.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s