Mariettes tre små kockar som rockar lucka 20.

image

  Varm & ljuvligt doftande äppleglögg.

Det här använde vi:

Äpplen
Vaniljstång
Stjärnanis

Så här gjorde vi:

Dela äpplen och pressa juice i en Råsaftcentrifug (går även att köpa äpplejuice)

Häll i äpplejuicen i en kastrull, dela en vaniljstång och lägg i kastrullen tillsammans med stjärnanis.

Värm äppleglöggen och sila den genom en sil innan servering för att få en len äppleglögg.

Servera varm.

image

Serveringstip:

Skiva ner äpplebitar i glöggen vid servering.

Önskas en sötare variant av äppleglögg går det utmärkt att doppa äpplebitar i socker och kanel innan de läggs i den varma glöggen vid servering.

Värmande och god äppleglögg i vintertider.

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s